Mercedes Benz kulcs hiány?

 

Mercedes Benz kulcsoddal akadt egy kis problémád? Bármi is legyen a gond, keresd fel a zárak specialistáját, a villámautónyitást – mutatjuk, hogyan segítünk!

 

Mercedes Benz kulcs pótlása, javítása

 

Vannak olyan váratlan és nehéz helyzetek az életben, amikre érdemes felkészülni, mielőtt a probléma akut módon jelentkezik: ilyen egy munkanélküli időszak, egy nemkívánatos tartós betegség, vagy egy tűzkár esetére kötött biztosítás. 

Néha azonban az előrelátás nemcsak a már megtörtént baj esetére, hanem annak megelőzésére is hasznos lehet. A legtöbb embernek alapvetően az a fontos, hogy a nagyobb értékei biztonságban legyenek, és gyakran nem gondolnak olyan apróbb dolgok beszerzésére, pótlására, amelyek közvetetten valójában a nagyobb értékű ingóságaik biztonságát, vagy használatát szolgálják. Ilyen például egy autó pótkulcsa, ami sok esetben még jól jöhet. Az autó kulcsa ugyanis bármikor 

 

  • fizikai sérülést szenvedhet – ebben az esetben egy pótkulccsal zavartalanul használhatod tovább az autód. 
  • elveszhet, vagy ellophatják – a pótkulccsal rögtön el tudsz jönni szervizünkbe, hogy letiltsuk az eredetit, nehogy a saját kulcsával vigyék az autót is.
  • elbújhat – ha épp egy olyan pillanatban nem találod sehol a kulcsot, amikor rögtön szükséged lenne az autódra, mázli, ha van otthon pótkulcsod. 
  • elromolhat – ha a kulcsodat és az autód zárját összeköttetésben tartó finom mechanikai rendszerbe hiba csúszott, akkor is tudunk segíteni: egy számítógépes rendszer segítségével Mercedes Benz kulcsod újra a régi lesz. A helyszínre is kiszállunk, így nem kell a vontatóért fizetned. 

Tippek, hogy hogyan tárold a kulcsod, pótkulcsod

 

A legfontosabb, hogy legyen egy fix helye. Ne hagyd szabadon, elől a lakásban, mert könnyen elkeverheted. Lehetőleg, fedett, zárható rekeszt keress neki, legyen egy kijelölt kulcstartó, vagy fiók.

Ha többen vagytok egy háztartásban és több autótok is van, akkor ezeknek a pótkulcsait egymástól távol eső helyeken tartsátok, lehetőleg olyan fiókban, tárolóban, ahol, vagy amelynek környezetében saját dolgaitok vannak, így még véletlenül se viszitek el egymásét. Ha többen használtok egy kocsit, akkor legalább annyi kulcsotok legyen, ahányan vagytok, de ezek mellé sem árt még eggyel több tartalék.

Lehetőség szerint a kulcsot NE tárold a tárcádban. Ha esetleg azt lovasítják meg, ne vigyék a kulcsot is. De ne vágd egyszerűen zsebre sem: ebből ered a legtöbb olyan baleset, ami fizikai sérülést okoz az eszköznek. A legjobb, ha a táskádban van egy kijelölt rekesz a kulcs számára, ahol könnyen eléred, nem karcolódik, és nem gyűjt össze minden zsebpiszkot.

 

Miért bízd ránk Mercedes-Benz kulcsod?

 

Mert nálunk a leggyorsabb és legprecízebb szakemberek tudását kapod a legkedvezőbb áron. Kiváló referenciákkal rendelkezünk, nemzetközileg elismert szakemberekkel dolgozunk együtt, akik folyamatosan aktualizálják tudásukat, eszközeink és alapanyagaink korszerűek, és kiváló minőségűek.

Nem csak a minőségi munkát fizeted meg, hanem a biztonságérzetet is biztosítod magadnak, hiszen minden jogszabályt betartunk.

Akár Nálad is megoldható.

Gyorsan és kedvező módon oldunk meg minden, az autózárral, vagy Mercedes-Benz kulccsal kapcsolatos problémát. Ne hívj vontatót, ne kezdj magánakcióba, mert a végén úgyis csak egy zárszakértőnél kötsz ki. Spórold meg a felesleges köröket és költségeket, keress minket, ha bármi gond van!