Megoldható-e otthon a Mercedes kulcs elemcsere?

 

Nem indul a Mercedes? Nem biztos, hogy a kocsi a ludas, lehet, hogy az elemmel van gond a kulcsban. A hiba gyorsan orvosolható, elég hozzá egy profi szakember, aki tudja, hogy mire van pontosan szüksége a Mercedesednek!

 

Mercedes kulcs elemcsere – csináld magad vs. szerviz

 

Sokan úgy gondolják, hogy egy sima elemcserére bárki képes, ha az autó kulcsáról van szó. Nem kell hozzá más csak egy csavarhúzó, meg a megfelelő, új elem egy műszaki boltból. 

Alapesetben a Mercedes kulcsodon van egy elemtartó, amit könnyedén kinyithatsz, és valóban házilag is megoldhatod az elemcserét. De a Mercedesek sokfélék, kényesek, sok apróságra kell odafigyelni és ha hiba csúszik a műveletbe, nagyobb bajt is okozhatsz a Mercedesnek, mint ami eleve volt. Rossz esetben egy új kulcs lesz a vége…

Ha nem vagy rutinos a témában, semmi ciki nincs abban, hogy az elemcsere miatt is szakemberhez fordulsz. Ha pedig műanyag reteszekkel rendelkező kulcsod van, akkor mindenképp kérj profi segítséget, mert ezeket nagyon könnyű véletlenül letörni.

Vannak olyan Mercedes kulcsok is, ahol a kulcsházat nem csavarok rögzítik, hanem ultrahangos forrasztással vannak összeillesztve, ezeket csak szervizben lehet javítani, illetve elemet cserélni bennük.

 

Miért válaszd a Mercedes kulcstanítás csapatát?

 

  • Ahogy a nevünk is mutatja, Mercedes kulcsokra specializálódtunk, nincs olyan készülék, vagy elemcsere közben felmerülő hiba, amit ne tudnánk megoldani.
  • Ha csak egy kulcsod volt a kocsidhoz, és a lemerült elem miatt el sem tudsz indulni, a helyszínre is kimegyünk.
  • Budapesten belül akár egy óra és ott vagyunk, de az ország teljes területén számíthatsz ránk.
  • Gyorsan dolgozunk: nem tartunk három kávészünetet és nem gyújtunk rá 10 percenként egy cigire.
  • A legmodernebb technikával és a legkorszerűbb céleszközökkel rendelkezünk, mindegy, hogy 10+ éves, féltve őrzött merciről van szó, vagy vadonatúj kocsiról, ami múlt héten gördült le a gyártószalagról. 
  • Az elemcsere mellett akár helyszíni távirányító javításra, programozásra is van lehetőség. Nem kell vontatót hívnod és ennek a költségeit állnod, a szolgáltatásunk az ország teljes területét lefedi. 
  • Korrekt árakon dolgozunk, a márkaszervíz listaárai alatt.
  • Sok tapasztalattal és számos külföldi továbbképzésen, rangos versenyen való sikeres részvétellel rendelkező kollegáink állnak a rendelkezésedre. 
  • Csapatunk precíz, hatékony, kommunikatív szakemberekből áll. Bátran kérdezhetsz bármit, ami a Mercedes kulcsával vagy zárszerkezetével kapcsolatos, szívesen adunk neked tanácsot. 

A Mercedes egy első osztályú, de bonyolult és érzékeny mechanikájú autó, ezért sok figyelmet, törődést és rendszeres rutinellenőrzést érdemel. Mi is szívünkön viseljük Mercedesed sorsát, ezért a lehető leggondosabb és legkörültekintőbb módon járunk el. Ne aggódj, nálunk biztos kezekben van a Mercedes kulcs elemcsere!