Elveszett Mercedes kulcs

Mi a megoldás, ha elveszett a Mercedes kulcs?

Ha elveszett a Mercedes kulcs, a legfontosabb teendőid:

  1. Hívj szakértő segítséget!
  2. Ne mozdulj a kocsi mellől, amíg a autónyitó oda nem ér!
  3. Csináltass azonnal egy új kulcsot, sőt, egyből csináltass egy tartalékot is!
  4. Ha az előzőt ellopták, vagy van rá esély, hogy megtalálta valaki, tiltasd le!

06 30 178-85-01

Budapest területén akár egy órán belül ott vagyunk!

elveszett mercedes kulcs

Sérülésmentes autónyitás

Sérülésmentesen nyitjuk ki a Mercedesed, mindegy, hogy régebbi, vagy a legújabb modell. Munkánkra garanciát vállalunk, ha mégis bármi gond adódna, kifizetjük a kárt.

Miért ne próbáld meg feltörni a Mercedest?

Azért, mert ezek az autók kifinomult zárrendszerrel rendelkeznek. Ha a Youtube-ról meg lehetne tanulni 5 perc alatt, hogyan kell kinyitni az autót, akkor nem lenne értelme a zárnak. Jó esetben csak sikertelen lesz az akció, rossz esetben megkarcolod a fényezést, vagy tönkreteszed a zárat. Az biztos, hogy a végeredmény sokkal többe fog kerülni, mintha minket hívnál!

 

Hogyan zajlik az elveszett kulcs pótlása?

Ha elveszett a Mercedes kulcsod, akkor az autózár nyitás után új kulcsra lesz szükséged. Ne csak egyet csináltass: kérj egyből kettőt, vagy többet!

Az ajtózárat dekódoljuk, vagy kiszeljük, és szétszedve el tudunk hozzá készíteni egy vészkulcsot. A legtöbb Mercedes típusnál ez az elektromos ún. bedugó kulcsos, vagy kulcsnélküli autókban a vészkulcs, ami a távirányítóban van elrejtve.

Ezután az elektromos részt készítjük, ahol az immobilizert, és a távirányítót is felprogramozzuk az autóra egy speciális készülékkel, és szoftverrel.

A Mercedes kulcsprogramozási metódusa teljesen más, mint bármelyik másik az autóé, így ezt sokan nem is tudják megcsinálni, és nem vállalják.

A megelőzés a problémamegoldás egyik legjobb módja, így legközelebb nem kerülsz hasonló galibába, ha elveszett a Mercedes kulcs, lemerül a távirányítód, vagy ha bármilyen fizikai sérülés miatt használhatatlanná válik az eredeti kulcs. Nem kell feltétlenül napokra nélkülöznöd az autót, ha van hozzá pótkulcsod. Ezért érdemes egyből 2 db ot készíttetni!

Fontos a megelőzés:
Hívj minket még ma, és készíttess pótkulcsot Mercedesedhez!
06 30 178- 85-01

Mercedes kulcs pótlás árai

 

Ne aggódj, nálunk nem a márkaszervizek árszínvonalával fogsz találkozni, hiszen versenyképes, mindenki számára elérhető árakon nyújtunk profi szintű szolgáltatást.

A márkaszervizekben egy zárcseréért vagy kulcsmásolásért könnyen hatalmas költségekbe verheted magad, mi azonban olyan árakkal dolgozunk, hogy te, az autód és a pénztárcád is a lehető legjobban járjatok. Nem kell trailerre sem költened, nem kell elszállítatnod az autót: mi megyünk hozzád, és a helyszínen kinyitjuk az ajtókat, illetve készítünk neked új kulcso(ka)t.

06 30 178-85-01

árak

Ne próbálkozz saját szakálladra!

A különböző akciófilmekben a hősök mind nagyon értenek hozzá, hogy hogyan nyissanak ki és indítsanak el különböző autókat kulcs nélkül a lehető legrövidebb időn belül. Teljesen természetes, hogy benned is felmerül az ötlet, hogy milyen jó lenne

  • felfeszíteni az ajtót
  • betörni az ablakot, vagy
  • a csomagtartó irányából próbálkozni.

FONTOS, hogy ezekhez a megoldásokhoz soha ne folyamodj, mert csak hatalmas és fölösleges plusz költségekbe vered magad, ráadásul az autódnak is maradandó kárt okozol.

A legjobb, ha azonnal profi segítséget hívsz. Fordulj kollégáinkhoz az alábbi telefonszámon:

06 30 178-85-01