A Mercedes infra kulcs tanítás nehézségei

 

Ahogy a Mercedes, úgy a kulcsa is különleges, másolása, előállítása és betanítása is egyedi módon történik. Minden ilyen esetben érdemes profihoz fordulni, aki már az elején sok kérdést fog feltenni neked. Mutatjuk, mik ezek egy Mercedes infra kulcs tanításánál!

Ha 2006 utáni Mercedesed, például Vitod vagy Sprintered van, akkor annak kulcsa már infra rendszerrel működik. A Mercedes infra kulcs tanitás és másolás is teljesen egyedi módon történik. Ezért is fontos, hogy minden pontos adatunk meglegyen az autódról, így mikor telefonon egyeztetsz velünk, sok kérdést fogunk feltenni. A Mercedes egy igazi kakukktojás az autópiacon, különleges bánásmódot igényel speciális technológiája, melynek például az infra rendszer is a része.

Nem egy egyszerű, egylépcsős kulcsról van szó, így előállítása többe kerül, és több időt vesz igénybe, mint egy átlagos autó esetében. Ezért ajánljuk mindenképp, hogy előre gondolkodj és készíttess a pótkulcsot, ha nincs, mert ez árban a töredéke annak, mintha kulcsot a zárszerkezet alapján kéne legyártani. Természetesen az új kulcsot fel is kell tanitani az autóra.

Ha megvan a kulcsod, csak nem működik, nem biztos, hogy el is romlott – lehet, hogy a rendszert csak újra kell hangolni.

 

Mercedes infra kulcs tanitás

 

A Mercedesen belül a típus alapján fogjuk tudni az új kulcsot feltanítani neked. Ha nincs kulcsod, de szervizünkbe elhozod a gyújtáskapcsoló részt (EIS/EZS), akkor abból is tudunk autókulcsot készíteni. Van azonban néhány autókulcs típus, amit kizárólag egy modern számitástechnikai rendszer segítségével, speciális kábellel, a helyszínen lehet hozzátanítani. És a legújabb típusokhoz úgyse!

Ha megkeresel minket, egyeztetünk majd arról, hogy mik a lehetőségeid. Éppen ezért teszünk fel sok kérdést: típus, évjárat, a kulcs megléte, állapota, vagy éppen hiánya mind-mind sok információt jelent nekünk. A 2012-es modellévtől például minden Mercedes Benzhez infravörös Smartkey tartozik, tehát infra rendszerrel is működik. Egyszerre tudod használni a klasszikus módon és az okos módon is, de ha meghibásodik, akkor a probléma is kettős: mindkét működési elvet biztositó alkotóelemeket összhangba kell hozni a verdával.

Miért minket válasz?

 

Számos szakembert kereshetsz meg interneten keresztül, de jó, ha tudod, hogy sajnos sok esetben előfordulhat ebben a szakmában is, hogy a megoldásra hivatott műszerek, céleszközök, alapanyagok nem elsőosztályúak.

Csapatunk garantálja számodra a legjobb minőséget, korrekt árakon. A mi szakembereink alaposak és hatékonyak, nem várakoztatnak meg, és szívesen adnak tanácsot bármiben, ami az autó zárszerkezetét, szervizelését érinti. Nagy rutinnal, nemzetközi elismeréssel és kiterjedt, elégedett ügyfélkörrel rendelkezünk.

Ha SOS a helyzet, kimegyünk a helyszínre is, ha pedig nem annyira rossz, akkor előre egyeztetett időpontban fogadunk, várakozási idő nélkül. Amíg elkészítjük a kulcsod, kényelmes várónkban meghívunk egy kávéra, elolvashatsz pár cikket, és mire végzel, a Mercedes infra kulcs tanítás is készen lesz!