Mercedes kulcs javítás

Mercedes kulcs javítás bárhol?

Szeretnél többet tudni a Merci kulcsodról? Belelátnál a lelkivilágába, érdekelne, hogyan lehet a Mercedes kulcsot javítani, másolni programozni? Cikkünkből most minden kiderül!

 

Mercedes K. O.: a kulcs is lehet ludas

Annyi a napi rutinnak, mert egyszerűen nem indul az autó? Ilyenkor fogod a fejed, és szívod a fogad, mert ahogy a népszerű filmben is elhangzik: „Tudtam, de nem sejtettem.” Már egy ideje gyanús volt, hogy valami nem kerek, de csak halogattad a dolgot, mert úgy tűnt, mindig van valami más, ami fontosabb, és évek óta nem voltál szervizben egy rutin kontrollon.

Ne ostorozd magad, szinte mindenki így van ezzel, azt gondolja, hogy nincs jelentősége, nem vele fog megtörténni a probléma, az éves ellenőrzés túlzás, csak riogatnak vele, hogy baj lesz belőle, ha nem figyelünk erre oda. Reklámfogásnak hiszed, pedig valójában tényleg az lenne a normális. Most viszont már mindegy, megtörtént a baj, nem indul a Mercedes.

Számos oka lehet, amiért ez az elsőosztályú autó most használhatatlan, de jó eséllyel nem kell új kocsit venned, ha a merci kulcs a probléma. Ez egy jó szakember segítségével viszonylag gyorsan orvosolható, és nem is kerül olyan sokba.

Ezeket a kulcsokat ritkábban lehet javítani, mint más autókét. Így a gyakran új kulcsot jelent, de lehet más hiba is a háttérben (gyújtáskapcsoló, vagy kormányzár probléma).

Ha a kulcsod elveszett, megrongálódott, vagy ellopták, tőlünk rendelhetsz újat, és a kocsit is összehangoljuk neked a kulccsal.

mercedes kulcs javítás

Miért épp a mi cégünket válaszd?

  • Mert a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, és a legmodernebb technikai eszközökkel és munkagépekkel végezzük el neked a szolgáltatásokat
  • Akár az ország teljes területén elérhetőek vagyunk, ha kell, kiszállunk a helyszínre is
  • Precíz, megbízható, segítőkész, nemzetközi szinten elismert szakemberekkel dolgozunk
  • Bármilyen kérdésedre szívesen válaszolunk, amely autód zárjával és kulcsával kapcsolatos, segítünk a jövendőbeli problémák megelőzésében is
  • Mindegy, hogy mekkora a baj, mi kisegítünk: helyszíni távirányító javításra, programozásra, vagy elemcserére is van lehetőség
  • Korrekt árakkal dolgozunk
  • A hatóságokkal mindig együttműködve, szabályokat betartva dolgozunk: biztonságban érezheted magad és autód is, amíg elkészül a Merci kulcs

Másoltass Merci kulcsot nálunk, mert jól jön a háznál plusz egy darab!

Ami jól jöhet a háznál: Merci pótkulcs

 

Ha kiválóan működik a Merci kulcs, de csak egy van belőle a háznál, vagy többen használjátok az autót, akkor jó, ha van pótkulcsod. Így ha elromlik, vagy lemerül az elem, akkor tovább használhatod az újat, amíg az eredetit megjavíttatod. Szintén aranyat ér a pótkulcs, ha többen használjátok a kocsit. Ekkor nem kell egymásnak passzolgatni a kulcsot és nem fordulnak elő olyan balesetek, hogy valaki úgy megy el otthonról, hogy nála marad a kulcs, amíg a másiknak szüksége lenne az autódra.

 

Ha azonban ellopják, vagy elveszíted az eredeti kulcsot, akkor a pótkulcsot csak arra használd, hogy gyorsan begurulsz vele szervizünkbe: ellenkező esetben könnyen lehet, hogy a kulcstolvaj kifigyel, és holnapra már az autódnak is lába kél. Ilyenkor az eredetit letiltjuk, és teljesen újraprogramozzuk a kocsit, hogy ne reagáljon semmi másra, csak az új kulcsodra!

Mercedes kulcs